В Україну заходить ще один лоукостер - перші подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну заходить ще один лоукостер - перші подробиці

В Україну заходить ще один лоукостер - перші подробиці
Джерело:  online.ua

В Україну заходить авіакомпанія Laudamotion, яка нещодавно повідомила про розширення маршрутної мережі і відкрила нові напрямки по Європі. Серед них і прямий рейс Київ – Відень, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт Lowcostavia.

Зазначається, що нові рейси зі столиці Австрії у Київ стартують з 1 лютого 2019 року. На тиждень буде 5 перельотів: щопонеділка, щовівторка, щосереди, щочетверга та щосуботи.

Що цікаво, ціни на квитки в авіакомпанії приблизно такі ж, як і в Ryanair.

"Квитки на рейс Київ – Відень від Laudamotion мають з’явитися у продажу 13 грудня. Також лоукост Laudamotion відкриє рейси з Відня у Марракеш (Марокко), Штутгарт (Німеччина), а також на грецькі курорти Іракліон, Родос, Кос, Корфу, Міконос та Закінтос", - сказано в повідомленні.

Lauda Air — австрійська авіакомпанія, що базується у Відні. Дочірня компанія Austrian Airlines. Порт приписки — Віденський міжнародний аеропорт. Lauda Air є членом Austrian Airlines Group та Star Alliance. Виконує регулярні, чартерні й рейси вихідного дня в Європу, Північну Африку, країни Карибського басейну і Південно-Східної Азії.
Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  перші рейси авіакомпанія Ryanair запустила з Києва 3 вересня,  на два місяці раніше, ніж було заплановано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?