ЗМІ: Путін вже знайшов собі заміну
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ: Путін вже знайшов собі заміну

ЗМІ: Путін вже знайшов собі заміну
Джерело:  online.ua

Ймовірна донька президента Росії Володимира Путіна – Катерина Тихонова, яка завжди уникала спілкування зі ЗМІ, виступила на телебаченні. Громадяни РФ зразу ж припустили, що саме вона замінтить очільника Кремля на посту президента, передає ONLINE.UA з посиланням на Die Welt.
Варто зазначити, що нещодавно на телеканалі "Россия 1" вийшов репортаж, який був присвячений, як зазначає видання, "великодушно забезпеченому сумнівними держзамовленнями" інституту розвитку "Іннопрактика", директором якого є Катерина Тихонова.

"Насправді множаться ознаки того, що у Росії відбудеться зміна політичної еліти, під час якої на вищі державні посади будуть просунуті діти давно вірних Путіну чиновників і технократів", - пише ЗМІ.

Окрім того, наводиться реальний приклад: нового міністра сільського господарства Росії звуть Дмитро Патрушев. Він – син давнього соратника Путіна Миколи Патрушева, секретаря Ради безпеки РФ і колишнього шефа ФСБ.

"Чи означає це, що Кремль планує передати у спадок і головну посаду в Росії? Для цього 66-річний Путін повинен бути готовим поступитися владою і піти у відставку, причому не у стилі рокіровки з Дмитром Медведєвим у 2008 році", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв ONLINE.UA, відповідальність за проблеми в Росії і зростання вартості життя несе президент Володимир Путін — в цьому переконані 55% росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?