Дженніфер Еністон розповіла про продовження серіалу "Друзі"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Еністон розповіла про продовження серіалу "Друзі"

Дженніфер Еністон розповіла про продовження серіалу "Друзі"
Джерело:  online.ua

Голлівудська акторка та зірка серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон завітала на шоу The Late Late Show with James Corden. Красуня вперше зізналася, що разом з іншими актрисами вони хотіли б зняти продовження культового серіалу "Друзі", передає ONLINE.UA.

В ефірі акторка розповіла, що Ліза Кудров, Кортні Кокс і вона хотіли б зняти епізод продовження знаменитого серіалу "Друзі", але в них є деякі непорозуміння з чоловічим акторським складом.

"Всі дівчатка з радістю погодились зняти епізод з возз’єднанням. Однак, на відміну від нас, колеги-чоловіки не дуже зраділи такій ініціативі. Тому ми вирішили просто зробити римейк на серіал в стилі "Золотих дівчаток", в якому ми будемо старі і на візках,"– пожартувала Дженніфер Еністон.

"Друзі" - популярний американський сітком, про групу з шести друзів, що живуть у Нью-Йорку. З 1994 по 2004 було знято 236 серій (епізодів), які демонструвалися на телеканалі NBC. Серіал із великим успіхом демонструвався в різних країнах світу, і за свої 10 сезонів на телебаченні дістав величезну кількість нагород (Emmy і «Золотий глобус»).

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Еністон знялась в ефектній фотосесії для Elle та прикрасила обкладинку січневого випуску. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?