"Можу назвати себе невротичкою": Сандра Буллок шокувала неочікуваним зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Можу назвати себе невротичкою": Сандра Буллок шокувала неочікуваним зізнанням

"Можу назвати себе невротичкою": Сандра Буллок шокувала неочікуваним зізнанням
Джерело:  online.ua

Популярна голлівудська акторка Сандра Буллок вперше поділилась враженнями від зйомок у фільмі "Пташиний короб", у якому вона рятує своїх дітей від нечистої сили. Красуня зізналась, що в реальному житті її переповнюють такі ж страхи, коли це стосується її дітей, передає ONLINE.UA.

Зйомки драматичного трилеру "Пташиний короб" закінчилися нещодавно.В картині зірка зіграла вагітну матір, у якої на думці лише одне – захистити своїх дітей від таємної сили.

Сандра розповіла, що в житті вона часто зазнає такі самі переживання, коли мова йде про її дітей. До слова, у Сандри є 8-річний син Луї та 6-річна донька Лайла.

"Я дуже неспокійна матір. Дітям варто лише піти в школу, як я здригаюсь від кожного дзвінка, побоюючись, що з ними щось трапилось. Я люблю своїх дітей до такої міри, що можу назвати себе невротичкою", - зізналася Буллок.

Окрім того, красуня зазначила, що намагається боротись із переживаннями, однак поки що у неї не виходить. А от її новий бойфренд Браян Рендалл навпаки дуже спокійний і його не мучать подібні страхи.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що хлопець популярної співачки Нікі Мінаж, з яким вона регулярно публікує спільні знімки, виявився вбивцею. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?