На Донбасі тривають запеклі бої - ЗСУ зазнали серйозних втрат
Категорія
Україна
Дата публікації

На Донбасі тривають запеклі бої - ЗСУ зазнали серйозних втрат

На Донбасі тривають запеклі бої - ЗСУ зазнали серйозних втрат
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострюється. Минулої доби російські окупаційні війська 22 рази порушили режим припинення вогню. Противник продовжує застосовувати заборонене Мінськими угодами озброєння. Внаслідок бойових дій двоє українських військових загинули.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Ворог відкривав вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм по позиціях Об'єднаних сил неподалік хутора Вільний, що на Попаснянському напрямку та в районі населених пунктів Водяне, Гнутове на Маріупольському напрямку.

"Російські окупанти вели вогонь з БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях ОС неподалік населеного пункту Кримське – на Луганському напрямку, в районі населеного пункту Новгородське, що на Горлівському напрямку, по населених пунктах Мар'їнка, Красногорівка, Авдіївка, Невельське - на Донецькому напрямку та позиціях українських військових в районі населених пунктів Широкине та Водяне на Маріупольськом напрямку", - сказано в повідомленні.

 За даними розвідки, 13 грудня трьох окупантів було знищено та чотирьох поранено.

Протягом поточної доби ворог двічі відкривав вогонь по позиціях українських військових в районі населеного пункту Гнутове на Маріупольському напрямку. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил не має.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко виступив з тривожною заявою про наміри Путіна окупувати всю Україну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?