Бабкін зібрав аншлаг на концерті у Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Бабкін зібрав аншлаг на концерті у Києві

Бабкін зібрав аншлаг на концерті у Києві
Джерело:  online.ua

У вівторок, 11 грудня, у Палаці «Україна» відбувся великий сольний концерт Сергія Бабкіна. Артист вперше зібрав багатотисячний майданчик, який був заповнений вщент.

За останні два роки Бабкін зробив значний ривок у творчості, і сьогодні він представив свій новий альбом «Музасфера» на одному з найбільших концертних майданчиків столиці.

Весь зал а капела співав не один трек, починаючи з «Привіт Бог», і вибухав оплесками після кожної наступної пісні. Бабкін розмовляв із публікою, приймав квіти від діток, танцював і створював відчуття тепла і справжності в «Україні». Викликавши на біс артиста, весь зал підвівся і разом із ним співав всі три пісні в унісон.

Неймовірні образи музикантів для концерту спеціально підготувала Леся Патока: на Сергієві був екстравагантний костюм справжнього чарівника, цілителя музикою, а на одязі гурту були зображені стилізовані цитати з пісень Бабкіна.

Члени фан-клубу Сергія #babkinfan під час треку «Моє кохання» влаштували флеш-моб, розклавши перед цим на кожен стілець «України» серця, які глядачі підняли, щойно почав лунати трек.

Серед гостей, які прийшли підтримати Сергія, були помічені: Юрій Ткач із сім’єю, Женя Кот, Alyona Alyona, Павло Шилько, Віра Кекелія, Роман Дуда, Олександр Скічко, Єлизавета Скічко-Юрушуева, Анатолій Анатоліч, Павло Алдошин, Маша Виноградова, Альона Панова, Френк, Олександр Стоянов та ін.

«Я вперше граю сольну програму в такому великому залі – у мене подібного ще не було! Це новий щабель у моєму творчому житті, для мене це дуже важливо. На кожному своєму концерті, зокрема й на цьому, я хотів показати, що є щось інше у сфері музики, у сфері виконання пісні, у сфері концертної програми. Це інше – не менш цікаве, хоча там немає підтанцьовки, екранів, «нарядів». Є світло, є музиканти, є артист, є пісні, є глядач, є спілкування. Це моє найголовніше завдання сьогодні – зробити так, щоб усі люди, які прийдуть, пішли з концерту натхненні, і з надією, що не все втрачено», – розповідає Бабкін.

Нагадаємо, що великий всеукраїнський тур Сергія Бабкіна «Музасфера» лише набирає обертів – попереду ще 16 міст, що поринуть у справжню музику артиста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?