В Кремлі нарешті відповіли на вимогу Трампа звільнити українських моряків
Категорія
Політика
Дата публікації

В Кремлі нарешті відповіли на вимогу Трампа звільнити українських моряків

В Кремлі нарешті відповіли на вимогу Трампа звільнити українських моряків
Джерело:  online.ua

Речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що позиція США про те, що зустріч президентів Володимира Путіна і Дональда Трампа може відбутися тільки після повернення Україні її кораблів і моряків, не може служити підставою для скасування слідства у справі "про незаконний перетин кордону РФ", передає ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс".

Прес-секретар президента РФ стверджує, що зустріч російського і американського президентів "необхідна як для Москви, так і для Вашингтона".

"Російська сторона, як говорив президент Путін, зберігає готовність до проведення двосторонньої зустрічі на вищому рівні, а також інших зустрічей на різних рівнях для початку переговорів тих нагальних питань, що стосуються і двох країн, і питання стратегічної безпеки всього світу", - сказав Пєсков.

Як відомо, зустріч президентів США і Росії повинна була відбутися на полях саміту G20 в Аргентині, який проходив c 30 листопада по 1 грудня, однак в останній момент Трамп її скасував. В Білому домі зазначили, що як тільки інцидент в Керченській протоці буде врегульовано, зустріч зможе відбутися.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що  Порошенко виступив з важливою заявою про воєнний стан в Україні, який ввели через відкриту агресію Росії в Азовському морі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?