Нова скандальна витівка Джонні Деппа спантеличила фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Нова скандальна витівка Джонні Деппа спантеличила фанатів

Нова скандальна витівка Джонні Деппа спантеличила фанатів
Джерело:  online.ua

Голлівудський актор Джонні Депп не перестає дивувати своїх шанувальників новими неочікуваними витівками та скандалами. Цього разу красень шокував прихильників фото, на якому він цілує струнку білявку, передає ONLINE.UA з посиланням на ВВС.

Фанати припустили, що 55-річний Джонні Депп закрутив новий роман. Актор позував перед камерою в окулярах та з недопалком у руках. Білявка у жовтій мереживній сукні ніжно обійняла Деппа долонями та насолоджувалась палким поцілунком.

Пізніше стало відомо, що Джонні Депп поцілував подругу Летицію Фрай. Білявка була ведучою на благодійному аукціоні Alice Cooper’s Christmas Pudding Show, який відвідав голлівудський "Джек-горобець". Згідно з дописами, актор пожертвував свою гітару на благодійність.

"Після аукціону Летиція Фрай та Джонні Депп поспілкувались в гримерці та зробили фото з поцілунком.У мережі переконані, що пару поєднують тільки дружні стосунки, а поцілунок був своєрідним розіграшем або епатажем для привернення уваги до роботи Фрай", - сказано в повідомленні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що голлівудський актор Джонні Депп вперше прокоментував скандальне розлучення з відомою акторкою Ембер Герд.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?