Всі військові частини бойовиків переведені в повну бойову готовність - росЗМІ
Категорія
Політика
Дата публікації

Всі військові частини бойовиків переведені в повну бойову готовність - росЗМІ

Всі військові частини бойовиків переведені в повну бойову готовність - росЗМІ
Джерело:  online.ua

На Донбасі всі військові частини бойовиків переведені в повну бойову готовність. Про це заявив так званий "заступник командувача оперативного командування" окупованих районів Донецької області Едуард Басурін, передає ONLINE.UA з посиланням на росЗМІ.

За його словами, це нібито пов'язано з "загрозою наступальних дій з боку Збройних сил України".

Вказано, що наразі підрозділи донецьких бойовиків доукомплектовані на 100% особовим складом, забезпечені необхідним озброєнням, технікою і боєприпасами.

Також Басурін додав, що артилерійські підрозділи незаконних збройних формувань готові висунутися на заздалегідь підготовлені позиції і "вести вогонь по наступаючому ворогу". Об'єкти інфраструктури в окупованому Донецьку посилені засобами протиповітряної оборони, а також "проведена робота по розосередженню запасу матеріальних засобів, і створення схронів озброєння і боєприпасів на всій території ДНР для ведення тотального опору".

Окрім того, він стверджує, що жителі ОРДЛО "за покликом серця" прибули в Новоазовськ, Тельманове, Комсомольське, Старобешеве і сформували народні дружини, щоб "перешкодити просуванню української бронетехніки на маршрутах її руху, а також незаконному введенню обмеженого контингенту НАТО під виглядом миротворців".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі окупанти вкотре осоромилися — проросійські бойовики підірвали власний танк. Зазначається, що вони знехтували заходами безпеки під час поводження з боєприпасами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?