Назвав мене "мутною": Тереза Мей вперше розповіла про сварку з відомим політиком
Категорія
Політика
Дата публікації

Назвав мене "мутною": Тереза Мей вперше розповіла про сварку з відомим політиком

Назвав мене "мутною": Тереза Мей вперше розповіла про сварку з відомим політиком

Прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей вперше розповіла про обставини своєї емоційної розмови із президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Варто зазначити, що про сварку двох політиків журналісти дізналися, оскільки їхня дискусія відбулася у присутності операторів, які знімали лідерів ЄС перед початком ранкового засідання у п’ятницю. На одному з відео було чути, що Мей вимагає від Юнкера пояснити, чому він назвав її "мутною" (nebulous), а той заперечує, що казав це про неї.

"У мене було жорстке спілкування з Жан-Клодом Юнкером, і це таке спілкування, яке може бути лише між людьми, що мають добру історію стосунків і чимало працювали разом", - прокоментувала Мей цю суперечку.

 Політикиня додала, що конфлікт з президентом Єврокомісії зрештою був вирішений.

"Він пояснив мені, що вжив конкретно цю фразу, щоби охарактеризувати загальний рівень дебатів (щодо Brexit - ред. )", - заявила вона.

Нагадаємо, що прем’єр-міністерка Великої Британії Тереза Мей перенесла вирішальне голосування у британському парламенті щодо проекту угоди про майбутні відносини королівства з ЄС через високу ймовірність відхилення документу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше перша міністерка Шотландії Нікола Стерджен звинуватила уряд Британії у "жалюгідному боягузтві" через відтермінування ключового голосування в парламенті щодо угоди про Brexit.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?