Бойовики обстріляли житлові будинки в Золотому: штаб ООС повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики обстріляли житлові будинки в Золотому: штаб ООС повідомив тривожні новини

Бойовики обстріляли житлові будинки в Золотому: штаб ООС повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

Ситуація на Донбасі загострилася. Поки підконтрольні бойовикам ресурси і пропагандистські російські ЗМІ лякають жителів ОРДЛО потужним наступом ЗСУ, окупанти здійснюють цілеспрямовані обстріли населених пунктів на Донбасі, наражаючи на небезпеку мирних жителів.

Про це повідомляє ONLINE.UА з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Ворог відкрив інтенсивний вогонь по житлових будинках в Золотому-4 напередодні, 14 грудня. По населеному пункту бойовики гатили з 82-мм мінометів і гранатометів. Повідомляється, що випущено було не менше 30 мінометних мін. В результаті вогневої атаки ворога пошкодження отримав один з чотириповерхових житлових будинків, мешканці якого змушені були покинути свої оселі, так як їх квартири були зруйновані в результаті обстрілів.

Крім жителів і захисників Золотого-4, під ворожий обстріл потрапили українські військові в районі хутора Вільний і Світлодарська, Мар'їнки, Старогнатівці, Пєсков і Первомайського, а також Чермалика, Водяного і Гнутове. Там противник гатив з зентіной установки ЗУ-23-2, БМП-2, великокаліберних кулеметів і мінометів 82-мм калібру. В ході бойових дій один боєць ЗСУ отримав легкі поранення.

За даними розвідки, 14 грудня в результаті адекватної відповіді українських військових на вогневу атаку ворога було знищено двох бойовиків.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що бойовики "ДНР" почали готуватися до масштабного наступу ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?