В "ДНР" пригрозили Україні новим котлом на Донбасі: бойовики готуються до наступу ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

В "ДНР" пригрозили Україні новим котлом на Донбасі: бойовики готуються до наступу ЗСУ

В "ДНР" пригрозили Україні новим котлом на Донбасі: бойовики готуються до наступу ЗСУ
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують поширювати фейки про масштабний наступ ЗСУ на Донбасі. Вони загрожують українським військвим новим котлом, який буде ще страшніше, ніж Дебальцевський і Іловайський.

З новим фейком про наступ ЗСУ і реальними погрозами на адресу України виступив екс-спікер "МЗС ДНР" Костянтин Долгов, повідомляє ONLINE.UA.

Долгов заявив, що вище керівництво України, крім президента Петра Порошенка, нібито вже вилетіло в зону ООС на Донбасі, де проводитиметься координація військової операції. До своїх непідтверджених домислів, які в мережі називають маячнею, терорист зухвало додав, що бойовики "ДНР" готові до потужної відповіді ЗСУ.

"Цю ніч проведуть в Харкові, а 15 грудня планують вилетіти на вертольотах в район ООС. Здається, вони й справді щось затівають. Ок, коли так. Ми-то готові. І, не по секрету знаючи про ступінь готовності наших військ, можу сказати ось що: в разі спроби наступу українську сторону чекає такий котел, в порівнянні з яким потемніють Іловайський і Дебальцевський", - пафосно пригрозив Долгов українським захисникам.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" б'ють на сполох через масштабний наступ ЗСУ, який Україна нібито готує на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?