Меркель назвала головну умову миру в Європі
Категорія
Політика
Дата публікації

Меркель назвала головну умову миру в Європі

Меркель назвала головну умову миру в Європі
Джерело:  online.ua

Кооперація між країнами Євросоюзу є гарантією мирного і безпечного існування в Європі.

Так вважає канцлерка Німеччини Ангела Меркель, яка написала про це в свом щотижневому подкасті, повідомляє ONLINE.UA.

У заяві Меркель підкреслила, що країни ЄС вже давно відмовилися від націоналізму і прийняли рішення на користь кооперації. Канцлерка Німеччини упевнена, що тільки співпраця між членами ЄС є головною умовою того, що європейці і в майбутньому зможуть жити в безпеці і мирі.

Слід нагадати, що раніше Меркель називала умови, при яких можна врятувати Україну. Вона вважає, що тільки реформи, спрямовані на боротьбу з корупцією, децентралізація країни і підвищення цін на енергоносії в рамках співпраці з МВФ, допоможуть стабілізувати і поліпшити ситуацію в Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Меркель визнала провал переговорів з Росією по Азовському морю- Москва відмовилася від розширення місії ОБСЄ, яка могла б контролювати ситуацію в Керченській протоці, на чому наполягав Берлін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?