Україна та ЄС укладуть ряд фінансових угод: названа дата підписання важливих документів
Категорія
Економіка
Дата публікації

Україна та ЄС укладуть ряд фінансових угод: названа дата підписання важливих документів

Україна та ЄС укладуть ряд фінансових угод: названа дата підписання важливих документів
Джерело:  online.ua

У Брюсселі 17 грудня відбудеться засідання Ради асоціації Україна-ЄС, на якому будуть укладені кілька важливих фінансових угод. Підписані угоди будуть спрямовані на подальше співробітництво України та Євросоюзу.

Підписання важливих угод між Україною і ЄС анонсувала віце-прем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Кабміну.

"У нас з вами є прекрасна можливість в 2019 році максимально "затягнути" всередину системи незворотністі всі напрацювання, до яких ми з вами приклалися, і на які ми витратили стільки сил і часу", - сказала Климпуш-Цинцадзе.

Вона уточнила, що укладені фінансові угоди будуть стосуватися підтримки України з боку ЄС в сфері управління державними фінансами, енергоефективності та технічного співробітництва. Також планується підписання угод щодо кращих навичок для сучасної України та сприяння людським контактам.

Слід зазначити, що кілька днів тому Євросоюз перерахував Україні перший транш в розмірі 500 млн євро в рамках нової програми макрофінансової допомоги.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко здивував резонансною заявою щодо бідності українців, заявив, що Україна залишається в числі однієї з найбідніших країн Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?