Це приголомшливо: NASA показало нове видовищне відео з Юпітера
Категорія
Технології
Дата публікації

Це приголомшливо: NASA показало нове видовищне відео з Юпітера

Це приголомшливо: NASA показало нове видовищне відео з Юпітера
Джерело:  online.ua

Телескоп JunoCam передав на Землю нові фото з Юпітера, на яких показав нові ділянки газового гіганта, які раніше ніколи не бачили вчені. У NASA з цих знімків створили видовищне відео, яке назвали приголомшливим в науковому світі, повідомляє ONLINE.UA.

Нові ексклюзивні фото з Юпітера прокоментувала докторка Кендіс Хансен з Інституту планетології США, яка очолює проект JunoCam.

"Під час нашої першої пролетіли над полюсами Юпітера, ми розуміли, що бачимо ділянки планети, які не бачили ніколи до цього. Чого ми не очікували, так це того, що ми побачимо ці впорядковані багатокутники з циклонів - величезні шторми, які за розмірами вдвічі перевищують територію штату Техас. Ми тоді подумали: "Це приголомшливо!" - розповіла професорка Хансен.

Нові фото з Юпітера, які фахівці показали в відео, продемонстрували, як на газовому гіганті вирують потужні шторми, які представляють безліч загадок для дослідників. У NASA наголосили, що з цих знімків вчені зможуть краще зрозуміти, як виникла і розвивалася найбільша планета Сонячної системи.

Раніше ONLINE.UA публікував фото потужного урагану на Юпітері.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?