"Жахлива людина": як новий глава апарату Білого дому жорстко критикував Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

"Жахлива людина": як новий глава апарату Білого дому жорстко критикував Трампа

"Жахлива людина": як новий глава апарату Білого дому жорстко критикував Трампа
Джерело:  online.ua

В.о. глави апарату Білого дому Мік Малвані до виборів президента США жорстко критикував Дональда Трампа. Він називав його "жахливою людиною", але незважаючи на це, президент США призначив його директором адміністративно-бюджетного управління Білого дому, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CBS News.

"Так, я підтримую Дональда Трампа. Я роблю це з ентузіазмом, наскільки я можу, враховуючи той факт, що він жахлива людська істота (в значенні "жахлива людина" - ред.). Але вибір на іншій стороні так же поганий", - заявляв в 2016 році Малвані.

Малвані не приховував, що між ним і Трампом є непорозуміння. При цьому, новий глава апарату Білого дому підтримував кандидатуру чинного президента США на виборах, а не Хілларі Клінтон, яка, на думку Малвені, вела б країну в неправильному напрямку.

Слід зазначити, що Малвані став третім главою апарату Білого дому менш ніж за два роки президентства Трампа. Він замінить на посаді генерала Джона Келлі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в США можуть оголосити президенту Дональду Трампу імпічмент. Сам президент заявив, що не хвилюється - він переконаний, що важко усунути з посади політика, який "не зробив нічого неправильного, і більш того, відновлює найбільшу економіку світу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?