Лукашенко провів секретну нараду через тиск Росії: що вирішили
Категорія
Політика
Дата публікації

Лукашенко провів секретну нараду через тиск Росії: що вирішили

Лукашенко провів секретну нараду через тиск Росії: що вирішили
Джерело:  online.ua

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів секретну нараду з вищим керівництвом країни. Причиною засідання став тиск Росії на Білорусь, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на білоруське видання "Наша Нива".

На секретній нараді Лукашенко дав низку доручень міністрам, а також обговорив з ними заходи протидії російським загрозам.

"Була велика нарада у президента. (На ній говорилося - ред.) до кінця стояти за незалежність. Всі підтримали це", - повідомило джерело.

Уточнюється, що представники вищого керівництва Білорусі запропонували Лукашенко відповідати реформами на податкові маневри Росії. Крім цього, відомо, що президент Білорусі доручив співробітникам держструктур "пильно стежити за інформаційним полем".

Нагадаємо, раніше Лукашенко поскаржився на те, що Росія хоче інкорпорувати Білорусь до складу РФ під приводом "глибокої інтеграції".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Лукашенко зізнався, чого вони з Путіним насправді бояться.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?