Порушення вже знайдені: в США почали масштабну перевірку всіх організацій Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Порушення вже знайдені: в США почали масштабну перевірку всіх організацій Трампа

Порушення вже знайдені: в США почали масштабну перевірку всіх організацій Трампа
Джерело:  online.ua

У США проводять масштабну перевірку всіх організацій, якими керував президент Дональд Трамп протягом декількох останніх років. Перевіряють також і ті фірми, до яких причетні члени сім'ї Трампа та його партнери по бізнесу.

За даними газети The Washington Post, в ході масштабної перевірки організацій Трамп вже виявлені перші порушення, повідомляє ONLINE.UA.

Грубі порушення були виявлені в роботі компанії Trump Organization. Її звинувачують у веденні справ з іноземними урядами. Справа вже дійшла до суду.

Відзначається, що під пильну увагу спецпрокурора США Роберта Мюллера, який розслідує зв'язки Трампа з Росією, також потрапили практично всі сфери життя чинного президента: його бізнес, виборча кампанія, всі заходи, пов'язані з інавгурацією, а також благодійна діяльність та приватне життя.

Відомо, що прокуратура штату Нью-Йорк також планує провести масштабне розслідування обставин отримання державних субсидій компаніями Трампа, а також перевірити діяльність благодійного фонду Дональда Трампа (Donald J. Trump Foundation). Прокурорів цікавлять можливі ознаки порушення президентом конституційної заборони на отримання подарунків та винагород від іноземних держав.

Демократи, які в січні 2019 року отримають більшість в Палаті представників Конгресу США і очолять її комітети, в тому числі спецкомітет з розвідки, не виключають, що Дональд Трамп може опинитися у в'язниці після президентського терміну і стане першим президентом, який зіткнувся з реальною перспективою ув'язнення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Трампу загрожує імпічмент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?