Українець рекордно переміг на чемпіонаті світу з плавання
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українець рекордно переміг на чемпіонаті світу з плавання

Українець рекордно переміг на чемпіонаті світу з плавання
Джерело:  online.ua

Український плавець Михайло Романчук став новим чемпіоном світу з плавання. Він переміг у фіналі чемпіонату світу, який 16 грудня завершується в китайському Ханчжоу, з рекордним результатом, повідомляє ONLINE.UA.

Прес-служба Національного олімпійського комітету України уточнила, що Михайло Романчук переміг під час фінального запливу чемпіонату світу на 1500 м вільним стилем. Він подолав дистанцію за 14.09,14 хвилин, поставивши рекорд.

На чемпіонаті світу 2018 з плавання Романчук обійшов титулованого чемпіона з Італії Грегоріо Палтрін'єрі, який поступився українцеві всього 0.73 секунди. Бронзовим призером чемпіонату цього року став норвежець Хенрік Крістіансен - він відстав від Романчука на 10.25 секунди.

Нагадаємо, в 2017 році на чемпіонаті світу з плавання Романчук на дистанції 1500 метрів кролем дві секунди програв Палтрін'єрі (14.35,85). Тоді українець подолав дистанцію за 14.37,14 хвилин.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український плавець Андрій Говоров тріумфально виграв етап Кубка світу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?