Прес-конференція Порошенко: онлайн-трансляція
Категорія
Україна
Дата публікації

Прес-конференція Порошенко: онлайн-трансляція

Прес-конференція Порошенко: онлайн-трансляція
Джерело:  online.ua

У неділю, 16 грудня в "Мистецькому арсеналі" в Києві президент України Петро Порошенко проведе прес-конференцію. Вона розпочнеться о 16:00. Онлайн-трансляція прес-конференції Порошенко буде проходити на каналі UA:Перший, повідомляє ONLINE.UA.

Очікується, що головною темою прес-конференції Порошенко, стане Православна церква України, створення якої проголосили на Об'єднавчому соборі 15 грудня. Раніше предстоятель ПЦУ, якого обрали на Соборі, митрополит Київський і всієї України Єпіфаній заявляв, що Порошенко зіграв важливу роль в створенні єдиної української помісної церкви.

Єпіфаній під час виступу перед українцями на Софійській площі відзначав, що українці повинні висловити щиру подяку Вселенському патріарху Варфоломію, "який зробив такий рішучий крок щодо визнання автокефалії Української православної церкви".

"Але цього не сталося б, якби не рішучість нашого вельмишановного президента України Петра Олексійовича Порошенка", - підкреслював Єпіфаній.

Прес-конференція Петра Порошенко - онлайн трансляція (відео):

 Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Порошенко пообіцяв українцям, що держава не буде втручатися в церковні справи і захистить всіх, хто вирішить вийти з-під Москви і приєднатися до Православної церкви України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?