Експерт: Путін продовжить робити помилки - це буде мати наслідки
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт: Путін продовжить робити помилки - це буде мати наслідки

Експерт: Путін продовжить робити помилки - це буде мати наслідки
Джерело:  24 канал

Очільник Кремля Володимир Путін йтиме далі і робитиме помилки - саме це спровокує посилення санкцій: Вашингтон може відключити Росію від міжнародної платіжної системи SWIFT. Такою думкою поділився дипломат, експерт Майдану Закордонних Справ Олександр Хара, передає ONLINE.UA з посиланням на  "24 Канал".

"До відключення SWIFT може дійти. Економічний тиск на Путіна дає результати, що підштовхує його до дурниць. В 2018 році відтік капіталу з Росії перевищив показники 2017 року в 3,3 рази. Тобто тиск на фінансову банківську систему Росії збільшується. Збільшився випуск облігацій державної позики, а це означає, що стають дорожчими запозичення", - каже дипломат.

За словами Хари, санкції підштовхуватимуть Путіна до ескалації ситуації, щоб отримати велику угоду з США. У відповідь проти Росії посилюватимуть санкції.

"Для того, щоб тиснути на Росію, але не підривати світові фінансові ринки, треба запроваджувати санкції не до держбанку РФ, а інших найбільших банків країни... На Заході говорять про те, що ідея включити Путіна до клуба світових лідерів провалилася. Путін намагається цей клуб підпалити. Мета санкцій – не спонукати Росію повернутися до нормальної поведінки. Вони повинні бути парканом, який відгородив би режим Путіна від європейських структур і Заходу. Тобто фактична ізоляція," – підкреслив Олександр Хара.

Як повідомляв ONLINE.UA,  відповідальність за проблеми в Росії і зростання вартості життя несе президент Володимир Путін — в цьому переконані 55% росіян.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?