"Одумайтеся": Росія поставила ПАРЄ жорсткий ультиматум
Категорія
Політика
Дата публікації

"Одумайтеся": Росія поставила ПАРЄ жорсткий ультиматум

"Одумайтеся": Росія поставила ПАРЄ жорсткий ультиматум
Джерело:  online.ua

Голова Держдуми Росії В'ячеслав Володін заявив, що російська делегація не повернеться до Парламентської асамблеї Ради Європи, "доки там не одумаються". За його словами, у ПАРЄ "першу скрипку" до рук взяли радикали, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ця структура сьогодні виявилася заручницею в руках крайніх радикалів, які представлені країнами Балтії, Польщею, Україною. Враховуючи, що дуже активно на цьому майданчику їх підтримують Велика Британія і Сполучені Штати Америки, вони фактично нав'язують думку всій Парламентській асамблеї", - каже він.

Володін також наголосив, що РФ не має наміру повертатись до Асамблеї, "доки там не одумаються". А "не ті відносини", на його думку, склалися виключно з вини колег з ПАРЄ.

"Вони вважали, що можна рот закрити будь-якій країні, і при цьому країна ще має платити гроші. Причому, великі гроші – десятки мільйонів доларів – як внесок у Парламентську асамблею. Навіщо платити за те, що для громадян нашої країни не приносить результатів? Краще заощадити, а коли одумаються, звісно, ми цей формат затребуємо", – сказав політик.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Росії пригрозили відмовитися від членства в Раді Європи.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?