У Путіна бідкаються, що можуть втратити "решту України" через "ЛДНР"
Категорія
Політика
Дата публікації

У Путіна бідкаються, що можуть втратити "решту України" через "ЛДНР"

У Путіна бідкаються, що можуть втратити "решту України" через "ЛДНР"
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає, що Росія втратить решту України, якщо визнає так звані "ДНР" і "ЛНР". З даною заявою він виступив в ході прес-конференції, відповідаючи на питання, чому Росія не визнає так звані "ДНР" і "ЛНР", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

"Ви хочете визнати ЛНР і ДНР? А далі? Втратити всю решту України, залишити її нацистам?", - сказав він.

Окрім того, дипломат додав, що український режим має всі риси неонацистського.

 "Ми не воюємо з українським режимом. З українським режимом, який має всі риси нацистського і неонацистського, воюють громадяни України, які живуть на Донбасі", - сказав міністр.

Лавров запевняє, що Росія не буде вести війну з Україною.

"Я вважаю, що мінські домовленості альтернативи не мають. Воювати з Україною ми не будемо, я вам обіцяю", - сказав Лавров.

Нагадаємо, раніше в Кремлі знайшли ще одну "вагому причину", яка блокує можливість "врегулювання кризи" в Україні. Так, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає, що Київ втручається у справи церкви і це створює нові перешкоди для вирішення вже існуючих проблем.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Порошенко передав гучне послання Путіну, нагадавши йому, що війна — це не жарти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?