"Ми не хочемо війни": в Росії не вщухають акції протесту
Категорія
Політика
Дата публікації

"Ми не хочемо війни": в Росії не вщухають акції протесту

"Ми не хочемо війни": в Росії не вщухають акції протесту
Джерело:  online.ua

У Москві біля будівлі ФСБ на Луб'янці відбулася акція протесту "Збори громадян, обурених діями влади", під час якої серед іншого вимагали звільнити захоплених українських моряків - було затримано 12 осіб, передає ONLINE.UA з посиланням на "Новую газету".

В акції брали участь близько 50 осіб, вони вимагали звільнити фігурантів так званих справ "Сети" і "Нового величия".

"Організатори акції зазначили, що хотіли провести "марш за мир, проти насильства", "присвячений антивоєнній темі і сваволі силовиків всередині країни" за маршрутом від Пушкінської площі до проспекту Сахарова. Однак місцева влада перенесла акцію на околицю міста", - сказано в повідомленні.

Окрім того, на акцію також прийшли члени прокремлівського руху SERB, які облили мочею одного з організаторів акції Олега Еланчика. Також вказано, що були присутні активісти "Національно-визвольного руху" (НОД), які штовхали учасників акції.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що речник Кремля Дмитро Пєсков заявив, що позиція США про те, що зустріч президентів Володимира Путіна і Дональда Трампа може відбутися тільки після повернення Україні її кораблів і моряків, не може служити підставою для скасування слідства у справі "про незаконний перетин кордону РФ".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?