"Буде відповідь - мало не здасться": в Кремлі почали погрожувати Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

"Буде відповідь - мало не здасться": в Кремлі почали погрожувати Порошенко

"Буде відповідь - мало не здасться": в Кремлі почали погрожувати Порошенко
Джерело:  online.ua

Очільник МЗС РФ Сергій Лавров заявив, що Україна нібито готує провокацію на кордоні з Кримом, тому Москва налоштована дати відповідь і українському президенту Петру Порошенко "мало не здасться. Про це дипломат сказав під час прес-конференції в "Комсомольській правді", передає ONLINE.UA.

"На останню декаду грудня Порошенко планує і збройну провокацію на кордоні з Російською Федерацією, на кордоні з Кримом. Він отримає відповідь – мало не здасться, я вас запевняю", - сказав Лавров.

Російський дипломат також додав, що влада РФ налаштована рішуче захищати кордони свої країни від "агресії" українського президента.

"Це наша країна, це наші кордони. І ми не допустимо, щоб він (Порошенко, – ред.) намагався якимось чином відстоювати свої, як він їх розуміє, інтереси і порушувати ті права, які кримчани захистили в повній відповідності з міжнародним правом", - додав глава МЗС РФ.

Як повідомляв ONLINE.UA, Сергій Лавров вважає, що Росія втратить решту України, якщо визнає так звані "ДНР" і "ЛНР". З даною заявою він виступив в ході прес-конференції, відповідаючи на питання, чому Росія не визнає так звані "республіки".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?