Непереможний американський боксер розповів, хто може побити Ломаченко
Категорія
Спорт
Дата публікації

Непереможний американський боксер розповів, хто може побити Ломаченко

Непереможний американський боксер розповів, хто може побити Ломаченко
Джерело:  online.ua

Зірка американського боксу Раян Гарсіа пояснив, хто може на рівних битися з чемпіоном світу за версіями WBA/WBO в легкій вазі українцем Василем Ломаченком. На його думку, українцю буде важко з чинним чемпіоном WBA Super у другій напівлегкій вазі американцем Джервонтою Девісом, передає ONLINE.UA з посиланням на Vringe.

"Чесно кажучи, я відчуваю, що Джервонта поб'є Ломаченка. Саме це я бачу. Ломаченко насправді хороший. Він ламає тебе своїм темпом. У нього немає важких ударів, у цьому немає секрету. Він не б'є дуже сильно, але його темп дійсно високий, і він примушує хлопців... я не хочу сказати здаватися... Його можна вдарити, ви бачили це", – заявив Гарсія.

Окрім того, він пояснив, яких правил потрібно дотримуватися, щоб перемогти Джервонта.

"Якщо Джервонта вдарить вас, вам це не сподобається. Ломаченку потрібно відповідати Джервонті з тією ж силою. Не можна просто прийняти удари, адже Джервонта просто переїде його. Він же "Танк", він хоче переїхати тебе. Потрібно боксувати з ним і не дозволяти йому змушувати тебе задкувати", – додав американець.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що володар чемпіонських поясів за версією WBA і WBO в легкій вазі українець Василь Ломаченко (12-1, 9 КО) проведе свій наступний бій на професійному ринзі 12 квітня 2019 року. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?