У МВС України розповіли, що може стати катастрофою для РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

У МВС України розповіли, що може стати катастрофою для РФ

У МВС України розповіли, що може стати катастрофою для РФ
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков сподівається, що Росія не вдасться до наземної агресії і воєнний стан в Україні закінчиться до нового року. Окрім того, він додав, що напад РФ "стане катастрофою для путінської Росії", передає ONLINE.UА з посиланням на прес-службу МВС.

"Ми знаходимося в ситуації воєнного стану, в очікуванні, чи будуть продовжуватися агресивні дії з боку Росії. Для нас дуже важливо бути готовими до будь-яких агресивних дій, які можуть бути з боку противника" – сказав Аваков.

Міністр також підкреслив, що українські силовики готові до викликів.

 "Якщо противник здійснить наземну агресію по відношенню до України, воєнний стан буде продовжено, ми будемо мобілізувати всі сили. Для України це буде дуже складний виклик, але для путінської Росії це буде катастрофа. Ми готові до таких викликів в повному обсязі... Я дуже сподіваюся, що цього не станеться, воєнний стан завершиться до нового року і зусиллями дипломатів ми повернемо окуповані території".

Як повідомляв ONLINE.UA, в Кабміні прокоментували заяву голови МЗС РФ Сергія Лаврова щодо нібито підготовки Україною провокацій на кордоні з Кримом наприкінці грудня. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?