Моніка Беллуччі цілувалася з молодим коханцем на публіці - фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Моніка Беллуччі цілувалася з молодим коханцем на публіці - фото

Моніка Беллуччі цілувалася з молодим коханцем на публіці - фото
Джерело:  online.ua

Головна красуня італійського кінематографу Моніка Беллуччі вперше потрапила в об'єктиви папараці зі своїм новим бойфрендом, який є молодшим за неї на 18 років. Фото за лічені години стало хітом мережі, адже відома акторка доволі довго не афішувала своє особисте життя, передає ONLINE.UA з посиланням на Paris Match.

Зазначимо, що нещодавно колишній Беллуччі, Венсан Кассель, одружився з вдвічі молодшою за нього моделлю – Тіною Кунакі. Моніка також вирішила не відставати - модель розпочала стосунки з іншим чоловіком, з яким наразі почувається щасливою.

Обранцем Беллуччі став 36-річний художник і власник художньої майстерні у Парижі Ніколас Лефевр. Відомо, що у нього підростає 6-річна дочка Анахі від попередніх стосунків.

"Я вже довгий час зустрічаюся з одним чоловіком, і у нас все добре. Чи нормальний він? Не знаю. Я і сама не живу за правилами. Як можна вимагати від іншої людини того, що сама не можеш йому дати? У цього чоловіка зовсім інша робота, але через неї йому теж доводиться багато їздити по світу. Саме тому він чудово мене розуміє і поділяє мій спосіб життя. Я дуже щаслива", - розповіла Моніка.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Моніка Беллуччі похизувалася розкішною фігурою. 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?