Бойовики раптово змінили тактику на Донбасі, але зазнали чималих втрат - штаб ООС
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики раптово змінили тактику на Донбасі, але зазнали чималих втрат - штаб ООС

Бойовики раптово змінили тактику на Донбасі, але зазнали чималих втрат - штаб ООС
Джерело:  online.ua

Бойовики несподівано знизили кількість обстрілів на Донбасі із застосуванням забороненої зброї, але продовжують вогневі провокації українських військових, які адекватно відповідають ворогові. В результаті бойових дій жоден український військовий не постраждав, а ворог не дорахувався п'ятьох бойовиків.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 17 грудня, ворог 7 разів порушив режим припинення вогню. З кулеметів, гранатометів і стрілецької зброї бойовики стріляли в районі Луганського на Світлодарському напрямку, Кримського (Луганський напрямок), Тарамчука, Мар'їнки і Славного (Донецький напрямок), а також недалеко від Гнутового на Маріупольському напрямку.

В ніч з 17 на 18 грудня бойовики також вели провокаційні обстріли в районі Чермалика та Славного, розташованих на Маріупольському та Донецькому напрямках.

В ході бойових дій жоден український захисник не постраждав, у ворога чималі втрати - за даними розвідки, одного бойовика було знищено, ще чотирьох поранено.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в "ДНР" пригрозили ЗСУ новим котлом в разі масштабного наступу української армії на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?