Дженніфер Лопес підготувала неочікуваний сюрприз для своїх фанатів
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дженніфер Лопес підготувала неочікуваний сюрприз для своїх фанатів

Дженніфер Лопес підготувала неочікуваний сюрприз для своїх фанатів
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка і співачка Дженніфер Лопес вирішила відкрити шанувальникам секрет своєї молодості. Уже в найближчому майбутньому красуня представить першу власну лінійку косметики по догляду за шкірою, передає ONLINE.UA з посиланням на Refinery29.

Лопес зізналася, що в неї часто просять beauty-поради і, щоб не розповідати одне і те ж саме багато разів, вона вирішила випустити власну лінійку косметики. Догляд за шкірою стане так званою відповіддю на запитання її шанувальників. Про асортимент, ціни та точну дату випуску Джей Ло вирішила промовчати, однак з точністю сказала, що до кінця 2019 року її косметика вже буде в продажі.

Нагадаємо, свою акторську кар'єру Дженніфер розпочала 1991 року на телебаченні з ролі танцівниці у телесеріалі «В живих кольорах». На телебачення вона потрапила завдяки протекції латиноамериканської акторки — Розі Перез. У кіно Дженніфер дебютувала 1995 року роллю самотньої мексиканської матері у стрічці «Моя родина».На початку 2000-х Дженніфер активно знімалась у фільмах, випускала нові сингли та альбоми («J.Lo», сингл «Love Don't Cost A Thing» «This Is Me… Than»), що зробило її дуже популярною у світі і авторитетною в американському шоу-бізнесі.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українську співачку Ані Лорак, яка живе і працює в Росії, запідозрили в черговому плагіаті. В її новому кліпі "Сумасшедшая", прем’єра якого відбулася 31 травня, помітили разючу подібність з кліпом іншої скандальної зірки Світлани Лободи, а також з кліпами знаменитої співачки Дженніфер Лопес

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?