Просто негайно: США висунули категоричну вимогу Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Просто негайно: США висунули категоричну вимогу Росії

Просто негайно: США висунули категоричну вимогу Росії
Джерело:  online.ua

Росія повинна просто негайно звільнити українських моряків, незаконно захоплених в Азовському морі, інакше США вдасться до заходів у відповідь.

Таку категоричну вимогу Москві поставив держсекретар США Майк Помпео, повідомляє ONLINE.UA.

"Ми сподіваємося, що Росія поверне українських моряків, яких продовжує утримувати, просто негайно. Ми будемо колективно відпрацьовувати пакет відповідей, які повинні продемонструвати Росії, що такі дії - неприйнятні", - написав у соцмережі Майк Помпео.

Слід зазначити, що раніше в Держдепі США заявляли, що Росія не хоче звільняти або обмінювати захоплених українських моряків, щоб чинити тиск на офіційний Київ. Таку думку висловлював спецспредставник головного дипломатичного відомства США по Україні Курт Волкер.

Волкер назвав сумним, що Росія незаконно утримує незаконно захоплених українських моряків в Керченській протоці. Він нагадав Москві, що це "реальні люди з реальними сім'ями, які їх чекають вдома".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що В олкер назвав дієві заходи, які може вжити Захід для стримування агресії Росії проти України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?