Українські синоптики зробили невтішний прогноз
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські синоптики зробили невтішний прогноз

Українські синоптики зробили невтішний прогноз

20 грудня очікується ускладнення погодних умов у зв'язку з переміщенням циклону в Києві та Київській областіПро це йдеться в повідомленні, розісланому головам райдержадміністрацій Київської області, передає ONLINE.UA з посиланням  Українські новини.

Вказано, що 18 грудня, очікується невеликий сніг - до 14-18 см, посилення швидкості вітру до 15-17 м/с, температура повітря вночі -13-10 градусів морозу, вдень - 8 градусів морозу.

"19 грудня синоптики прогнозують невеликий сніг, приріст сніжного покриву до 20-25 см, посилення швидкості вітру до 19-22 м/с, температура повітря вночі -14 градусів, вдень -12 градусів. При цьому 20 грудня в Києві очікується сильний снігопад, від 110 до 130% місячної норми, заметіль і посилення вітру до 25-27 м/с, місцями пориви 30-33 м/с. Снігові замети досягнуть 30-40 см. Температура вночі від -11 до -20 градусів, вдень -14 градусів", - сказано в повідомленні.

21 грудня - невеликий сніг, швидкість вітру 5-7 м/с, температура вночі -16 -14 градусів, вдень -12 градусів.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у північних районах Саудівської Аравії, які славляться спекотним кліматом, випав сніг.  Місцеві жителі вперше побачили справжню зиму і не можуть натішитися аномалії. Яскраві фото і відео вони публікують в соцмережах, охоче ділячись враженнями від аномальної погоди.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?