Легендарного Моурінью звільнили з "Манчестер Юнайтед"
Категорія
Спорт
Дата публікації

Легендарного Моурінью звільнили з "Манчестер Юнайтед"

Легендарного Моурінью звільнили з "Манчестер Юнайтед"
Джерело:  online.ua

Головний тренер "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью залишив клуб. Про це повідомляється на сайті "червоних дияволів", передає ONLINE.UA.

"Манчестер Юнайтед повідомляє, що Жозе Моурінью залишає клуб.Ми хочемо подякувати йому за роботу, проведену в Манчестер Юнайтед, і побажати удачі в майбутньому", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше з'явилася інформація про те, що в разі відставки Моурінью, клуб заплатить йому 27 мільйонів доларів.

Жозе Моурінью - португальський футбольний тренер, колишній головний тренер футбольного клубу «Манчестер Юнайтед». Єдиний тренер, який виграв Суперкубок у чотирьох країнах.

Жозе є сином відомого футбольного голкіпера та тренера Фелікса Моурінью. Професіональна кар'єра Жозе Моурінью була дуже короткою і як футболіст португалець нічим не запам'ятався. З ранніх років більше цікавився організацією гри. Закінчив Лісабонський університет за спеціальністю фізична культура.

Працював асистентом головного тренера у португальських командах «Ештрела» і «Віторія» (Сетубал). Потім допомагав Боббі Робсону у «Спортінгу» та «Порту».

Як повідомляв ONLINE.UA,  компанія Facebook має намір зняти документальний серіал  про відомого футболіста Кріштіану Роналду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?