Експерт пояснив, чому Путін не відпускає українських полонених моряків
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт пояснив, чому Путін не відпускає українських полонених моряків

Експерт пояснив, чому Путін не відпускає українських полонених моряків
Джерело:  24 канал

Влада РФ наразі не планує звільняти українських військовополонених, захоплених Росією в ході нападу на кораблі ВМС України. Таку думку висловив політичний експерт Сергій Постоловський, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

Окрім того, він також пояснив мотивацію очільника Кремля.

"Українські військовополонені моряки – інструмент, яким Путін гратиме в контексті президентських виборів в Україні. Він чекатиме, хто стане наступним президентом, а далі вирішуватиме, як бути з нашими моряками. Можливий варіант, що для підтримки і підвищення рейтингу проросійського кандидата, Путін може зобразити його таким собі визволителем, який повернув моряків", – зазначив Постоловський.

Також він додав, що Резолюцію Генасамблеї ООН про засудження мілітаризації Росією Криму треба розглядати, як жест доброї волі, який не має особливого практичного значення.

"Сумнівно, що резолюція Генасамблеї ООН якось вплине на агресивні дії Росії. Москва продовжить мілітаризацію Криму. Власне, Росія для того і анексувала півострів, щоб створити там потужну військову базу. Але резолюція може вплинути на прискорення прийняття нового пакету санкцій США і ЄС", - пояснює експерт.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на засіданні Генасамблеї ООН прийняли важливу резолюцію "Проблема мілітаризації Автономної Республіки Крим та міста Севастополь, України, районів Чорного та Азовського морів". 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?