Вирішено без обговорення: Кабмін продовжив заборону на ввезення російських товарів в Україну
Категорія
Економіка
Дата публікації

Вирішено без обговорення: Кабмін продовжив заборону на ввезення російських товарів в Україну

Вирішено без обговорення: Кабмін продовжив заборону на ввезення російських товарів в Україну
Джерело:  online.ua

Заборона на ввезення російських товарів в Україну продовжена ще на рік - до 2020 року. Таке рішення без обговорення прийняли на засіданні Кабміну 18 грудня, повідомляє ONLINE.UA.

Тим самим уряд продовжив дію постанови від 30 грудня 2015 року "Про заборону ввезення на митну територію товарів походженням з Росії", яка діяла до 31 грудня 2018 року.

Нагадаємо, в список заборонених російських товарів входять: м'ясо великої рогатої худоби, птиці та свинини, м'ясо і їстівні м'ясні субпродукти, солоні або в розсолі, риба і ракоподібні, молочні продукти, плавлені сири, кава, чай, харчові суміші, кондитерські та хлібобулочні вироби, картопля, продукти дитячого харчування, макаронні вироби, соуси, смакові добавки та приправи, пиво, спирт, горілка, корми для кішок і собак, цигарки з фільтром, засоби для миття шкіри, інсектициди, фунгіциди, гербіциди, родентициди, обладнання для залізничних чи трамвайних колій, дизель -електричні локомотиви. У цей список в минулому році також включили нові позиції, а саме - суміш нітрату амонію з карбонатом кальцію або іншими неорганічними речовинами, що не є добривами, сульфат амонію, поліетилен та полівінілхлорид.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні ввели кримінальну відповідальність для росіян за незаконний в'їзд в країну.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?