Відомий футболіст разом із родиною загинув в автокатастрофі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Відомий футболіст разом із родиною загинув в автокатастрофі

Відомий футболіст разом із родиною загинув в автокатастрофі
Джерело:  online.ua

17 грудня в автокатастрофі загинув голкіпер "Вітебська" Андрій Щербаков. Разом з 27-річним футболістом загинули його дружина і шестирічна дитина. Ще одна дитина, яку везли в дитячому кріслі, вижила, передає ONLINE.UA з посиланням на білоруські ЗМІ.

Вказано, що авто футболіста занесло на зустрічну смугу, після чого машина зіткнулася з евакуатором. Футболіст, його дружина і шестирічний син загинули на місці.

"Аварія сталася сьогодні близько 19:00. На 543-му км траси М1 легковий автомобіль "Кіа" занесло, в результаті машину винесло на зустрічну смугу, де вона влетіла в евакуатор "Мерседес". В результаті ДТП водій, його дружина і шестирічний син померли на місці. Другий хлопчик знаходиться в лікарні. Водій "Мерседеса" не постраждав", - сказано в повідомленні.

Як відомо, білоруський футболіст є вихованцем "Вітебська", при цьому встиг пограти за БАТЕ, "Слуцьк", "Белшину", "Динамо" з Бреста. Всього на його рахунку 43 матчі у вищому дивізіоні Білорусі, в 15 з яких він зберігав свої ворота на замку. Також голкіпер відіграв сім матчів за молодіжну збірну своєї країни.

Нагадаємо, раніше президент Молдови Ігор Додон заявив, що в результаті аварії за участю його кортежу на трасі Кишинів-Калараш у нього та членів його сім’ї "все обійшлося без важких травм".

Як повідомляв ONLINE.UA,  політична еліта Молдови переконана, що аварія, в яку потрапив кортеж з Ігорем Додоном, була спробою вбивства президента країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?