Вражаючі кадри: опубліковані кращі фото Києва 2018 року
Категорія
Україна
Дата публікації

Вражаючі кадри: опубліковані кращі фото Києва 2018 року

Вражаючі кадри: опубліковані кращі фото Києва 2018 року
Джерело:  online.ua

Експерти міжнародного фотоконкурсу Wiki Loves Monuments Ukraine визначили переможців 2018 року - кращим фото Києва став знімок Андріївського узвозу, зроблений на Замковій горі, повідомляє ONLINE.UА.

На сайті організаторів конкурсу зазначено, що автором кращого фото Києва 2018 року став Олексій Іванов. Цей кадр він зробив ще в 2011 році - на ньому зображений один з найкрасивіших районів української столиці в сутінках.

Краще фото Київа 2018 (wikilovesmonuments.org.ua)

"Сам узвіз є досить унікальним і своєрідним місцем Києва. Це вулиця, яка поєднує в собі так багато речей, важко навіть уявити. Щось схоже на шлях з казки, де куди не йди - обов'язково знайдеш, що хочеш", - йдеться в повідомленні на сайті конкурсу.

У список кращих фото Києва 2018 року також увійшли ще кілька знімків. На них зображений Софійський собор. Автором цього кадру став Роман Бречко.

Вразило журі ще фото дзвіниці на Дальніх печерах, знімок Національного художнього музею України ( "дуже оригінальне представлення пам'ятника"), фото житлового будинку на Андріївському узвозі, 19а ("цікавий об'єкт і ідея його презентації") і пам'ятника Богдану Хмельницькому ("якісно сфотографовано").

Раніше ONLINE.UА публікував видовищні фото головної ялинки України 2019, яку вже встановили в Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?