"РФ хоче все зірвати": США висунули Росії гучне звинувачення
Категорія
Політика
Дата публікації

"РФ хоче все зірвати": США висунули Росії гучне звинувачення

"РФ хоче все зірвати": США висунули Росії гучне звинувачення
Джерело:  online.ua

Заступник держсекретаря США Джон Салліван у Скоп’є заявив, що Росія хоче підірвати угоду між Грецією і Македонією про зміну назви колишньої югославської республіки і не припинить спроб завадити її членству у НАТО, передає ONLINE.UA з посиланням на Nova Makedonija.

"Пишаюся тим, що тут стою і від імені США підтримую прагнення уряду і громадян республіки Македонія, а саме вступ до ЄС і НАТО. Ми тут не для того, щоб щось розпалювати, а для того, щоб підтримати легітимні рішення і лідерство прем'єрів двох країн... Не секрет, що Росія проти угоди, підписаної у Преспі, і немає сумнівів, що всупереч інтересам Македонії вона зробить усе можливе, щоб зірвати процес імплементації угоди", - наголосив Салліван.

Він також додав, що США підтримують Македонію, і їх не дивує російське втручання на шляху, який обрала Македонія.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що колишній посол США, екс-заступник генсека НАТО, а зараз старший науковий співробітник центру "Атлантична рада"Александер Вершбоу заявив, що президент РФ Володимир Путін боїться падіння своїх рейтингів та зміни власного режиму через підтримку в Росії західних цінностей. Проте головний для нього фронт – Україна, яка прагне до цих цінностей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?