"Молюсь і роблю зарядку": Порошенко зізнався, як тримає себе у формі
Категорія
Україна
Дата публікації

"Молюсь і роблю зарядку": Порошенко зізнався, як тримає себе у формі

"Молюсь і роблю зарядку": Порошенко зізнався, як тримає себе у формі
Джерело:  online.ua

Український глава Петро Порошенко заявив, що у нього катастрофічно не вистачає часу на те, щоб тримати себе у гарній фізичній формі, але щодня він знаходить час для молитви і зарядки.Про це президент розповів під час зустрічі зі студентами та викладачами у Тернопільському національному педагогічному університеті, передає ONLINE.UA.

Перед цим викладач кафедри фізичного виховання запитав у нього, як він підтримує себе у формі.

Український лідер наголосив, що часу у нього все менше і менше, але раз на тиждень, у неділю, він обов'язково займається спортом.

 "Я дуже сподіваюся що наступить мир, наступить на наших умовах, і ми запустимо реформи і у президента буде більше часу, бо за рік я мав 6,5 днів, коли я не був на роботі", - побідкався Порошенко.

Нагадаємо, нещодавно Порошенко заявив, що російський президент Володимир Путін слабкіший, ніж він хоче здаватися Заходу.

 "Незважаючи на кремлівську пропаганду, Путін слабкіший, ніж він хоче здаватися Заходу. Захід може — за рахунок підвищення вартості агресії — змусити його послухатись", — наголосив Порошенко.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент України Петро Порошенко заявив, що Росія є непередбачуваною у своїх агресивних діях і може атакувати будь-де, наприклад, країни Балтії, або захищатиме зброєю "Північний потік-2".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?