"Це навіть смішно": Трамп розізлився на Facebook, Twitter і Google
Категорія
Світ
Дата публікації

"Це навіть смішно": Трамп розізлився на Facebook, Twitter і Google

"Це навіть смішно": Трамп розізлився на Facebook, Twitter і Google
Джерело:  online.ua

Президент США Дональд Трамп знову жорстко розкритикував Facebook, Twitter і Google, звинувативши їх у тому, що вони віддають перевагу Демократичній партії США, передає ONLINE.UA.

 "Facebook, Twitter і Google відрізняються такою необ'єктивністю і симпатією до демократів, що це навіть смішно", - написав американський президент у Twitter 18 грудня.

Голова Білого дому стверджує, що Twitter "зробив набагато складнішим для людей доступ до @realDonaldTrump (сторінки Трампа в соцмережі)".

Варто зазначити, що президент США вже не вперше виступає з критикою на адресу американських соцмереж і Google. Раніше Трамп звинуватив Twitter, Facebook і Google в несправедливості щодо Республіканської партії США.Тоді ж президент США звинуватив пошуковик Google у тому, що під час запиту "Новини про Трампа" він видає тільки результати зі ЗМІ, відомі своїми "фейковими" новинами.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що демократи погрожують президенту США Дональду Трампу імпічментом і тюремним ув’язненням. Підставою для того стали нові дані про таємний роман Трампа з колишньою моделлю Playboy Карен Макдугал, якій президент США платив за мовчання через свого юриста Майкла Коена.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?