Модель Playboy оголилася на площі Ватикана - шокуюче фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Модель Playboy оголилася на площі Ватикана - шокуюче фото

Модель Playboy оголилася на площі Ватикана - шокуюче фото
Джерело:  online.ua

У Ватикані затримали модель Playboy Марісу Папен за публічне оголення - вона роздяглася і влаштувала фотосесію на головній площі Ватикану, передає ONLINE.UA з посиланням на The Sun.

Окрім того, вказано, що разом з дівчиною також був заарештований і її фотограф Джессі Уолкер. Фотосесія проходила недалеко від собору Святого Петра у Ватикані.

"Кілька фотографій, незважаючи на затримання пари, все ж були опубліковані в Мережі. На одній з них Маріса йде голою, несучи на плечі дерев'яний хрест.Маріса Папен раніше вже брала участь у подібних акціях. Так, вона позувала оголеною біля Карнакського храму в Єгипті, Стіни Плачу в Єрусалимі, а також у Соборі Святої Софії в Стамбулі", - сказано в повідомленні.

Як відомо, Ватикан - резиденція Папи Римського, територія Святійшого Престолу (Престолу Святого Петра), центрального органу Католицької Церкви. Місто-держава. Найменша у світі незалежна держава, анклав посеред Риму в Італії. Ватикан — це також адміністративна організація, яка допомагає Папі управляти Церквою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що популярна супермодель Джиджі Хадід знялася в незвичній фотосесії, яка шокувала більшість шанувальників зірки. На новій світлині на плечах красуні лежить оголена дівчина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?