Новий рік 2019: як правильно зустрічати рік Жовтої Земляної Свині
Категорія
Культура
Дата публікації

Новий рік 2019: як правильно зустрічати рік Жовтої Земляної Свині

Новий рік 2019: як правильно зустрічати рік Жовтої Земляної Свині
Джерело:  online.ua

Вже залишилося зовсім недовго до Нового року - одного з найулюбленіших свят як у дорослих, так і у дітей. У 2019 його символом буде Жовта Земляна Свиня. Як правильно зустрічати Новий рік 2019, що надіти і поставити на новорічний стіл, щоб задобрити свинку - в матеріалі ONLINE.UА.

Як зустрічати Новий рік 2019

Жовта Земляна Свиня - сімейна і добра тварина, яка уособлює символ затишку. Їй подобається розкіш і комфорт, але вона ніколи не хвалиться і не пускає пил в очі. У 2019 свинка зробить все можливе для творчих людей, а також гарантує благополуччя тим, хто цілими днями пропадає на роботі заради блага сім'ї.

Незважаючи на особливості свого характеру, Жовта Свиня дозволяє в Новий рік відпочити і розслабитися, розважитися і смачно поїсти - якщо все зробити "по правилам", то можна гарантовано завоювати прихильність господині наступного року.

У чому зустрічати Новий рік 2019

Отже, в першу чергу при організації новорічного свята потрібно визначитися з нарядом. Природно, що Жовта Земляна Свиня любить жовтий і золотий кольори. Але це не означає, що потрібно терміново бігти в магазин за яскраво-жовтою сукнею або сорочкою - догодити свинкам можна і правильно підібраними аксесуарами і прикрасами. Це можуть бути браслети і сережки з бурштином, золоті підвіски або ж набори прикрас з перлинами. Також для зустрічі Нового року 2019 ідеально підійдуть наряди в тих відтінках, які відмінно поєднуються з жовтим кольором - наприклад, оранжевий, синій, сірий, коричневий, яскраво-зелений, білий, червоний.

У стилі одягу Земляна Свиня невибаглива, тому вільний стиль без елементів строгості стане кращим вибором для неї. Легкі повітряні сукні з квітковими принтами, сукні-сорочки, елегантні костюми - чим оригінальніше і розкішніше буде наряд, тим хрюша буде більш задоволена. Тому краще не обмежувати себе: чим багатше - тим краще!

Меню на Новий рік 2019: що поставити на новорічний стіл

Хрюшка дуже любить смачно і досхочу поїсти. Вона буде рада будь-якому меню, так як завжди готова з'їсти все, що подадуть. Але слід пожаліти її почуття і виключити з меню на Новий рік 2018 свинину, відмовившись від традиційного шашлику, відбивних і запечених поросят. Стейки з яловичини, курячий шашличок, рибне заливне - різноманітність страв, які можна приготувати на Новий рік 2019, широка, тому кожна господиня зможе підібрати для своєї сім'ї оптимальний варіант як по перевагах, так і по бюджету.

Ще один важливий момент. При складанні меню на Новий рік 2019 не слідує забувати про екзотичні салати і десерти - вони припадуть до душі свинкам. Також, за східними традиціями, в окремій тарілочці на святковий новорічний стіл необхідно поставити зерновий хліб, горіхи, крупу, застелити його скатертиною жовтого, фіолетового або блакитного кольору, а сервірувати красивим посудом.

Як прикрасити дім на Новий рік 2019

Щоб святкова ніч на Новий рік 2019 огорнула будинок справжнім чаклунством, то перед святом слід приділити увагу прикрасам і декору. Невибагливій, але охайній і люблячій розкіш хрюшки сподобається, якщо її зустрінуть як королеву.

Головне, не забувайте, що вираз "Свиня болото знайде" не про хозяйку майбутнього року. Жовта Земляна Свиня відрізняється неймовірною охайністю, підкорити її можна тільки в будинку, який сяє чистотою. Тому, перш ніж прикрашати квартиру на Новий рік 2019, слід провести генеральне прибирання і викинути все непотрібне. В іншому - політ фантазії не обмежується ...

Наприклад, свині сподобаються декори з ялинових гілочок, прикрашені шишками, горобиновими гронами і пінопластовим снігом. Трохи мішури, дощику і блискучих кульок також відмінно впишуться в новорічний інтер'єр, але тут потрібно не перестаратися - Свиня в деякому сенсі мінімалістка.

І пам'ятайте, Новий рік - пора сюрпризів, якими потрібно балувати себе і дітей. І будьте на позитиві - тоді Жовта Земляна Свиня обов'язково буде до Вас прихильна і подарує диво в майбутньому році!

Раніше ONLINE.UА повідомляв, як будуть відпочивати українці на Новий рік 2019.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?