Ситуація на Донбасі загострилася: штаб ООС повідомив тривожні новини
Категорія
Події
Дата публікації

Ситуація на Донбасі загострилася: штаб ООС повідомив тривожні новини

Ситуація на Донбасі загострилася: штаб ООС повідомив тривожні новини
Джерело:  online.ua

Бойовики знову активізували наступ на Донбасі, посиливши провокації з забороненої зброї. Українським захисникам довелося використовувати вогневі засоби, щоб відбити ворожу атаку. В ході бойових дій один боєць ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу ОСС.

Під вогонь бойовиків 18 грудня потрапили захисники Новотошківського, Кримського та Павлопіля, располоежнних на Луганському і Маріупольському напрямах. Там ворог гатил з 122 мм артилерії, мінометів 82 мм і 120 мм калібру. Також бої йшли в районі Авдіївки, Пєсков, Славного, Чермалика та Лебединського.

В ніч з 18 на 19 грудня вогневих провокацій з боку бойовиків зафіксовано не було. За даними розвідки, напередодні в ході боїв поранення отримав один окупант.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Росія привела в оперативну готовність армію для наступу на Україну, що підтверджують дані військової розвідки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?