"Ідеальна сім'я": Меланія Трамп зачарувала мережу ніжними фото з чоловіком
Категорія
Світ
Дата публікації

"Ідеальна сім'я": Меланія Трамп зачарувала мережу ніжними фото з чоловіком

"Ідеальна сім'я": Меланія Трамп зачарувала мережу ніжними фото з чоловіком
Джерело:  online.ua

Чарівна перша леді США Меланія не втомлюється дивувати мережу яскравими фото з коханим чоловіком - американським лідером Дональдом Трампом. Немало американців переконані, що подружжя знаходиться на межі розлучення, проте є й ті, хто називає цю пару - ідеальною сім'єю, передає ONLINE.UA.

Подружжя Трампів щоразу з'являється на світських подіях, мило тримаючи один одного за руку. Окрім цього, Меланія неодноразово підтримувала свого чоловіка під час його публічних виступів. Цього разу Дональд Трамп та чарівна перша леді продемонстрували сімейну ідилію в мережі.

У своєму блозі Меланія презентувала офіційну різдвяну листівку від Білого дому. На фото подружжя щасливо посміхалось, ніжно тримаючись за руки. Варто зазначити, що перша леді обрала для знімку світлу приталену сукню, а от Президент США – традиційний класичний костюм з чорним метеликом.

"З Різдвом Христовим від Президента Дональда Трампа та першої леді Меланії", – написала вона.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Меланія Трамп перенесла серйозну операцію на нирках.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?