Готуються до повітряної атаки: Росія запустила "Тріумфи" і "Панцири" в окупованому Криму
Категорія
Світ
Дата публікації

Готуються до повітряної атаки: Росія запустила "Тріумфи" і "Панцири" в окупованому Криму

Готуються до повітряної атаки: Росія запустила "Тріумфи" і "Панцири" в окупованому Криму
Джерело:  online.ua

Росія провела чергові військові навчання в окупованому Криму. У них взяли участь ЗРК С-400 "Тріумфи" і ракетно-гарматні комплекси "Панцири" - електронні пуски провели по повітряних цілях, що імітували напад противника, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

В рамках військових навчань російські військові відпрацювали згортання пускових і радіолокаційних установок, потім перебазувалися в нові позиційні райони. Там були розгорнуті пускові установки, після чого розрахунки перевірили орієнтування комплексів на місцевості. Потім їх привели в бойовий режим і почали збір даних про повітряну обстановку.

"При здійсненні маршу прикриття колони від повітряного нападу умовного противника здійснювали розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир". З метою відпрацювання заходи щодо маскування при зміні позицій, вчинення маршу відбувалося в умовах задимлення із застосуванням димових та піротехнічних засобів", - уточнили в прес -службі Чорноморського флоту РФ, підкресливши, що навчання завершилися успішно і виявлена повітряна ціль була вражена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Путін похвалився серйозним проривом Росії в створенні новітньої зброї і ядерної тріадою країни, яка зможе забезпечувати безпеку РФ на десятиліття вперед.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?