Будівництво хмарочоса з пентхаусом для Путіна в Москві: оприлюднені докази скандальних планів Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Будівництво хмарочоса з пентхаусом для Путіна в Москві: оприлюднені докази скандальних планів Трампа

Будівництво хмарочоса з пентхаусом для Путіна в Москві: оприлюднені докази скандальних планів Трампа
Джерело:  CNN

Американський глава Дональд Трамп дійсно планував побудувати в Москві хмарочос Trump Tower з дорогим пентхаусом для президента Росії Володимира Путіна.

Доказ скандальних планів Трампа виявився в розпорядженні CNN, повідомляє ONLINE.UA.

Йдеться про лист-розпорядження за підписом Трампа, в якому йшлося про будівництво Trump Tower в Москві. Примітним є те, що даний лист датовано 25 грудня 2015 року, незадовго до виборів президента США, а крім Трампа, лист також підписав Андрый Розовий, глава російської компанії I.C. Expert Investment (ГК "Експерт"), яка повинна була відповідати за девелопмент.

Слід зазначити, що скандальні плани Трампа побудувати хмарочос в Москві і подарувати в ньому дорогий пентхаус Путіну, раніше вже коментували в Кремлі. Прес-секретар Путіна підтвердив, що колишній адвокат Трампа Майкл Коен дійсно надсилав кілька листів, в яких просив зустрічі з російським керівництвом, щоб обговорити проект будівництва Trump Tower в Москві.

Тоді Пєсков запевняв, що ніхто з Кремля не вів переговори з Коеном - йому нібито просто передзвонили і сказали, що "адміністрація президента Росії будинків не будує".

Додамо, що нові дані про будівництво Trump Tower в Москві вже долучені до "російської" справі ФБР в рамках розслідування зв'язків команди Трампа з Росією.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що за попередніми даними, вартість пентхауса, який Трамп хотів подарувати Путіну в побудованому хмарочосі в Москві, повинна була скласти 50 млн доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?