Експерт: Путін в патовій ситуації
Категорія
Політика
Дата публікації

Експерт: Путін в патовій ситуації

Експерт: Путін в патовій ситуації
Джерело:  24 канал

Резолюція Генасамблеї ООН про засудження мілітаризації Росією Криму посилює політичний тиск на країну-агресора і збільшує імовірність ухвалення Азовського пакету санкцій. Такою думкою поділився директор Центру близькосхідних досліджень Ігор Семиволос, передає ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Резолюція Генасамблеї ООН щодо мілітаризації Росією Криму – ще один вагомий аргумент для України в міжнародних судах проти РФ. Це посилює нашу позицію під час складних дебатів формування Азовського пакету санкцій. Процес усвідомлення західними політиками необхідності запровадження нових санкцій триває", - каже експерт.

На його думку, очільник Кремля хоче використати моряків, як розмінну монету, в торгах із Заходом, однак наразі він знаходиться в патовій ситуації. США поставили Росію в певні умови щодо захоплення наших суден і моряків: жодних перемовин з Трампом, поки Кремль не звільнить військовополонених.

"Але Путін ніколи не діє під тиском. Вже звучали думки, що президент РФ не розмовлятиме з Україною до президентських виборів. З нашого боку, це спроба пояснити раціонально політику Путіна. Але пояснити логічно кроки президента РФ неможливо. Путін ірраціональний", - додав експерт.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Путін намалював схему "порушень" українських кораблів у Керченській протоці для Меркель та Макрона, щоб переконати їх в тому, що вони йшли до Керчі для того, щоб підірвати міст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?