Меган Маркл розсмішила мережу жартом про свою вагітність
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Меган Маркл розсмішила мережу жартом про свою вагітність

Меган Маркл розсмішила мережу жартом про свою вагітність
Джерело:  online.ua

18 грудня герцогиня Сассекська Меган Маркл відвідала будинок для літніх людей Brinsworth House. Для публічного виходу цього разу вона вбрала приталену сукню, підкресливши свій округлий живіт, передає ONLINE.UA.

Дружина принца Гаррі поспілкувалась з колишніми акторами, співаками та танцівниками, які живуть у Brinsworth House. З літніми людьми Меган Маркл швидко знайшла спільну мову, адже до заміжжя вона теж активно брала участь у зйомках голлівудських серіалів та фільмів.

Варто зазначити, що не обійшлась зустріч без курйозів. Меган Маркл у бесіді з 87-річною Жозефін Гордон зізналась, що почувається чудово і "дуже вагітною". Зробила герцогиня це з невимушеною посмішкою, мило погладжуючи свій округлий живіт.

"Добре себе почуваю, а ще дуже вагітно", – пожартувала Меган Маркл.

Раніше ONLINE.UА повідомляв, що герцог і герцогиня Сассекські переїжджають з Кенсингтонськогго палацу в свій будинок, розташований на території Віндзорського замку, так як не хочуть залишатися сусідами з принцом Вільямом і Кейт Міддлтон.  Непорозуміння в королівській родині виникло через розбіжності в поглядах принца Гаррі і Меган Маркл з герцогами Кембриджськими.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?