"Якщо РФ нападе на Україну...": у Порошенко розглянули найгірший сценарій
Категорія
Політика
Дата публікації

"Якщо РФ нападе на Україну...": у Порошенко розглянули найгірший сценарій

"Якщо РФ нападе на Україну...": у Порошенко розглянули найгірший сценарій
Джерело:  BBC

Воєнний стан не буде перевищувати 30 днів, якщо Росія не почне широкомасштабну військову агресію, якщо ж це станеться, то воєнний стан уже не буде таким "м'яким". З даною заявою виступив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "ВВС news Україна".

"Прогнозую, що воєнний стан не перевищить заявлений термін і не буде продовжуватись за відсутності повномасштабної військової агресії... Якщо ж така агресія відбудеться, то воєнний стан уже не буде таким м'яким. Весь арсенал засобів буде задіяно, відповідно до наданих Конституцією і законом повноважень", - наголосив він.

У Турчинова також поцікавилися, чи може Росія використати воєнний стан для зриву виборів, наприклад, влаштовуючи провокації на кордоні, щоб Україна продовжила воєнний стан і перенесла вибори, Турчинов відповів, що не виключає такого сценарію.

Секретар РНБО наголосив, що, судячи з заяв президента РФ Володимира Путіна, він дуже сподівається на те, що президент України Петро Порошенко піде з посади президента, і саме на це працює.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що  Європарламент вимагає, щоб Путін негайно звільнив українських моряків і політв’язнів, незаконно утримуваних в російських в’язницях. Якщо Кремль не виконає цю вимогу, то ЄП вдасться до жорсткої відповіді у вигляді нових санкцій.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?