В Україні завершуються військові збори: коли резервістів відпустять додому
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні завершуються військові збори: коли резервістів відпустять додому

В Україні завершуються військові збори: коли резервістів відпустять додому
Джерело:  online.ua

В Україні триває підготовка резервістів у навчальних центрах в рамках масштабних військових зборів, які проводяться в зв'язку з воєнним станом. Вже до різдвяних свят військовозобов'язаних обіцяють відпустити додому, якщо знизяться загрози вторгнення агресора на територію України.

Про те, коли резервістів, які беруть участь в масштабних військових зборах, відпустять додому, повідомили в Генштабі ЗСУ, передає ONLINE.UA.

У ЗСУ уточнили, що в рамках масштабних військових зборів до підготовки в навчальних центрах було залучено більше трьох тисяч військовозобов'язаних з усієї України. Вони проходять підготовку в восьми навчальних центрах.

У Генштабі підкреслили, що на сьогоднішній день якість підготовки резервістів в рази покращилася в порівнянні з минулими роками. Військовий вишкіл їм проводять досвідчені офіцери і сержанти навчальних центрів, велика частина яких брала участь в ООС. Під час проходження навчальних зборів резервісти отримують і відновлюють практичні навички ведення бою і поповнюють свій бойовий досвід, отриманий на минулих навчаннях.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що спецпредставник Держдепу США Курт Волкер закликав владу України не продовжувати воєнний стан в країні- в Міноборони його запевнили, що встигнуть завершити всі заплановані заходи до 26 грудня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?